fbpx
auxilio medisch uitzendbureau
Carrièrekansen in de Zorg

Auxilio's Groei- en Opleidingsmogelijkheden!

Of je nu een ervaren zorgprofessional bent, net begint aan je carrière of overweegt om via een zij-instroomtraject in de zorg aan de slag te gaan; bij Auxilio ontdek je mogelijkheden voor groei en ontwikkeling!

Het programma van de opleiding

Opleiding tot doktersassistent (zij-instromers)

Heb je interesse in de opleiding tot Doktersassistent(e) en spreekt de combinatie van werken en leren jou aan? Dan is onze verkorte opleiding tot Doktersassistent(e) wat voor jou! Wij bieden een uniek traject aan waarbij je binnen een jaar je diploma behaalt. Daarbij bieden wij de mogelijkheid om de opleidingskosten volledig vergoed te krijgen en een leer-werk-vergoeding te ontvangen.

Dit zijn enkele voordelen van de opleiding tot Doktersassistent(e) (derde leerweg) bij Auxilio:

 • Tegelijkertijd leren en werken;
 • De mogelijkheid om de opleiding volledig vergoed te krijgen en tot €1500,- per maand leer-werk-vergoeding te ontvangen tegen een (toekomstig) dienstverband bij ons (gelimiteerd aantal plekken);
 • Een flexibele en korte opleiding van 11 maanden (korter dan BBL);
 • Ideaal voor gemotiveerde zij-instromers, je werk- en levenservaring komen van pas in het werk als doktersassistent(e);
 • Een volledig erkend mbo-diploma (Auxilio is een CRKBO-geregistreerde opleidingsinstelling);
 • Wij zoeken een leerwerkplek voor je, dat hoef je dus niet zelf te doen, zoals bij de meeste BBL opleidingen.

Meer weten of interesse? Lees hier verder

Triagisten

Opleiding tot Triagist

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de zorg? Ben je geduldig en communicatief vaardig? Groei door naar de functie van triagist met de betaalde opleiding tot triagist van Auxilio!

Binnen Auxilio bieden wij twee trajecten aan om triagist te worden:

 1. Verkorte opleiding tot Triagist in de dagzorg (werken tijdens kantooruren, 8.00 – 17.00 uur)
  Als triagist in de dagzorg sta je patiënten te woord die tijdens de kantooruren bellen naar de huisartsenpraktijk. Daarnaast ondersteun je de huisartsenpraktijk door afspraken in te plannen of uitslagen door te bellen. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat.
 2. De volledige opleiding tot Triagist
  Hierbij werk je zowel in de dagzorg als tijdens de avonden en in de weekenden. Na het afronden van de opleiding ontvang je een erkend diploma en word je opgenomen in het Register voor Triagisten.

Meer weten of interesse? Lees hier verder.

Triage in het Engels

8 Accreditatiepunten Algemeen / Huid E-learning

Triagisten blijken in de praktijk vaak niet voldoende (tussentijds) getraind te worden in de Engelse triage taal. Voor de professionalisering van triagisten heeft Auxilio Academie een korte, maar zeer efficiënte training medisch Engels ontwikkeld.

Cursus bekijken
Cursus Triage in het Engels bekijken

ABCD & Toestandsbeeld

8 Accreditatiepunten Algemeen / Huid E-learning

In dit blended-learning traject leer je als doktersassistent/triagist over de ABCD-methodiek, urgentiedenken en bedreiging van vitale functies.

Cursus bekijken
Cursus ABCD & Toestandsbeeld bekijken

Opleiding Spreekuurondersteuner huisartsen – SOH

36 Accreditatiepunten Algemeen / Huid Combinatie

Per 2023 verzorgt Auxilio voor de dagpraktijken en huisartsenposten de opleiding tot SOH. Doktersassistenten en triagisten leren om veelvoorkomende klachten zelfstandig af te handelen. De SOH neemt werk uit handen van de huisarts, waardoor deze meer tijd heeft voor complexere problematiek.

Cursus bekijken
Cursus Opleiding Spreekuurondersteuner huisartsen – SOH bekijken
×