fbpx
Vacature triage trainer

Vacature Triage Trainer

Wil je binnen jouw vakgebied je vaardigheden anders inzetten? Haal jij energie uit het delen van je kennis en vaardigheden? Ga dan aan de slag als triage trainer bij één van onze Triage Support Centers in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Maastricht of Utrecht.

Wat houdt de functie van triage trainer in?

Als triage trainer speel je een cruciale rol in de opleiding van triagisten en junior triagisten. Je brengt jouw uitgebreide kennis en ervaring over op de nieuwe generatie zorgverleners, waardoor zij goed voorbereid aan de slag kunnen in deze dynamische functie.

Bij Auxilio begrijpen we dat het overbrengen van kennis en vaardigheden een vak apart is, daarom bieden we jou de nodige tools en handvaten via onze Auxilio Academie, waar je de opleiding tot triage trainer volgt. Hierdoor kun je met vertrouwen en professionaliteit lesgeven en deelnemers effectief ondersteunen in hun leerproces.

De Auxilio Academie

De Auxilio Academie is CRKBO geregistreerd en een gecertificeerd opleidingsinstituut in triage. Naast de opleiding tot triagist(e) biedt de Auxilio academie diverse scholingen en trainingen aan die verdieping en verbreding geven voor gediplomeerd triagisten en andere zorgprofessionals in de eerstelijns zorg.

Flexibele baan

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Jij bepaalt zelf jouw inzetbaarheid en kunt al vanaf 10 uur per week aan de slag als triage trainer. Dit biedt je de mogelijkheid om jouw werk als trainer te combineren met andere activiteiten en verplichtingen.

Wij vragen:
• Je bent in het bezit van een triage diploma en hebt een ruime werkervaring;
• Een passie voor triage en kwaliteit;
• Je kunt goed systematisch werken, zowel zelfstandig als in teamverband.

Wij bieden:
• Opleiding tot triage trainer;
• Grote mate van flexibiliteit;
• Een bovengemiddeld salaris;
• Reiskostenvergoeding;
• Vakantietoeslag.

Klaar om een verschil te maken in de gezondheidszorg? Aarzel niet en ga de uitdaging aan als triage trainer bij Auxilio! Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 030-3040022 of mailen naar info@auxilio.nl.

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
GEEN CV BIJ DE HAND? DAN KUN JE DEZE LATER NASTUREN
×