fbpx
Neem contact met ons op

Over Auxilio Zorgprofessionals & Academie

Auxilio is gespecialiseerd in personele inzet en opleidingen in de eerstelijns geneeskunde. We streven ernaar om de deskundigheid in de Nederlandse (eerstelijns) zorg te vergroten met onze opleidingen en scholingen. Ook leveren wij vanuit onze Triage Support Centers (TSC) uit naam van verschillende spoedposten telefonische (spoed)zorg.

Onze diversiteit in activiteiten (opleiden, detacheren en het in eigen beheer leveren van de medische zorg) heeft een onderling versterkende werking die maakt dat we op brede wijze een tegenwicht kunnen bieden aan personele tekorten.

Wij zijn Auxilio

Auxilio is opgericht door enkele artsen die zelf ook nauw betrokken zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering. Veel van onze medewerkers hebben een achtergrond in de zorg. Hierdoor weten wij als geen ander wat er nodig is binnen de eerste lijn en de specialistische zorg. Wij hebben geen commerciƫle drijfveer, maar zijn gedreven op vertrouwen, actief meedenken en een persoonlijke benadering.

Onze visie

Wij streven naar continuĆÆteit, laagdrempelig en persoonlijk contact en gekwalificeerd personeel op de juiste plaats. Samen met onze opdrachtgevers zetten wij ons in voor de medische wereld en de waarborging van de kwaliteit binnen de zorg. Wij strijden voor een continue personeelsbezetting binnen de zorg en dragen met ons onderwijs actief bij aan het kwaliteitsniveau.

Auxilio team

Ons Team

Ons team bestaat uit een diverse groep van professionals. Op deze pagina maakt u kennis met elk van onze teamleden.

Bekijk ons Team
Lees meer over Ons Team
Ga aan de slag bij Auxilio

Werken bij Auxilio

Wil jij werken in een dynamische organisatie waar jouw inzet wordt gewaardeerd? Bekijk hier onze vacatures!

Bekijk onze interne vacatures
Lees meer over Werken bij Auxilio
Het triage support center

Het Triage Support Center

Wij leveren telefonische zorg vanuit onze vijf Triage Support Centers (TSC) voor diverse spoedposten verspreid over heel Nederland.

Lees meer over het TSC
Lees meer over Het Triage Support Center
×