fbpx
Vacatures van Auxilio

Werken bij Auxilio

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je kunt bijdragen aan de kwaliteit van zorg voor patiënten? Neem dan snel een kijkje bij onze interne vacatures hieronder en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als een waardevol lid van ons team!

Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Auxilio hebben we verschillende mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We geloven in het potentieel van onze medewerkers en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien naar nieuwe uitdagende functies.

Op deze pagina staan vacatures binnen onze (kantoor)organisatie. Ben je op zoek naar onze zorgvacatures en bijbanen? Bekijk hier:

Triage Trainer (Landelijk)

Als Triage Trainer speel jij een cruciale rol in het opleiden van (junior) triagisten, waardoor ze hun vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen. Ben jij gepassioneerd over triage en wil je jouw ervaring en expertise op een nieuwe manier inzetten? Solliciteer dan naar deze functie!

Bekijk Vacature Triage Trainer
Lees meer over Triage Trainer (Landelijk)

Teamleider Triage (Maastricht)

Ben jij een gediplomeerd Triagist(e) en zoek je een nieuwe uitdaging? Maak de volgende stap en word Teamleider Triage! Als Teamleider ben jij verantwoordelijk voor een team bestaande uit (Junior) Triagisten. Je bent het eerste aanspreekpunt en begeleidt de Triagisten waar nodig.

Vacature Teamleider Triage Maastricht
Lees meer over Teamleider Triage (Maastricht)

Teamleider Triage (Rotterdam)

Wil je leiding geven als triagist? Solliciteer dan voor de positie van teamleider triage bij ons nieuwe Triage Support Center in Rotterdam!

Vacature Teamleider Triage (in opleiding) Rotterdam
Lees meer over Teamleider Triage (Rotterdam)

Teamleider Triage (Groningen)

Ben jij een gecertificeerd Triagist(e) met leiderschapskwaliteiten? Word teamleider van ons gezellige team van (junior) triagisten in Groningen!

Vacature Teamleider Triage Groningen
Lees meer over Teamleider Triage (Groningen)

Teamleider Triage (Amsterdam)

Ben je een ervaren triagist en lijkt het je leuk om leiding te geven aan (junior) triagisten in Amsterdam? Solliciteer dan voor de positie van teamleider triage bij ons Triage Support Center in Amsterdam!

Vacature Teamleider Triage Amsterdam
Lees meer over Teamleider Triage (Amsterdam)

Teamleider Triage (Utrecht)

Wil jij jouw ervaring als Triagist op een andere manier inzetten? Word Teamleider in Utrecht bij Auxilio Zorgprofessionals & Academie.

Vacature Teamleider Triage Utrecht
Lees meer over Teamleider Triage (Utrecht)

Open sollicitatie

Heb je interesse om als (zorg)professional via of voor Auxilio aan de slag te gaan? Stuur ons je CV op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Open solliciatie
Lees meer over Open sollicitatie
×