Werken bij Auxilio

Werken bij Auxilio

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar jouw inzet wordt gewaardeerd en waar je kunt bijdragen aan de kwaliteit van zorg voor patiënten? Neem dan snel een kijkje bij onze interne vacatures hieronder en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als een waardevol lid van ons team!

Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij Auxilio hebben we verschillende mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. We geloven in het potentieel van onze medewerkers en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien naar nieuwe uitdagende functies.

Op deze pagina staan onze interne vacatures. Ben je op zoek naar onze overige vacatures? Bekijk hier:

Triage Trainer (Landelijk)

Als Triage Trainer speel jij een cruciale rol in het opleiden van (junior) triagisten, waardoor ze hun vaardigheden en kennis kunnen ontwikkelen. Ben jij gepassioneerd over triage en wil je jouw ervaring en expertise op een nieuwe manier inzetten? Solliciteer dan naar deze functie!

Bekijk Vacature Triage Trainer
Lees meer over Triage Trainer (Landelijk)

Teamleider Triage (Maastricht)

Ben jij een gediplomeerd Triagist(e) en zoek je een nieuwe uitdaging? Maak de volgende stap en wordt meewerkend Teamleider Triage! Als Teamleider ben jij verantwoordelijk voor een team bestaande uit (Junior) Triagisten. Je bent het eerste aanspreekpunt en begeleidt de Triagisten waar nodig.

Vacature Teamleider Triage Maastricht
Lees meer over Teamleider Triage (Maastricht)

HR Medewerker (Utrecht)

We zoeken een proactieve HR-medewerker. Je houdt je bezig met alle HR processen en alles rondom de in-, door-, uitstroom en ook ontwikkeling van onze medewerkers.

Vacature HR Medewerker
Lees meer over HR Medewerker (Utrecht)

Teamleider TSC (Amsterdam)

Ben jij een gediplomeerd Triagist(e) en wil je een volgende stap maken in je carrière? Word Meewerkend Teamleider Triage! Ondersteun en leid ons team van (Junior) Triagisten in Amsterdam.

Vacature Teamleider Amsterdam
Lees meer over Teamleider TSC (Amsterdam)

Teamleider Triage (Rotterdam)

Ambieer je een leidinggevende functie als triagist? Solliciteer dan op deze functie van meewerkend teamleider triage voor ons recent geopende Triage Support Center in Rotterdam!

Vacature Teamleider Triage (Rotterdam)
Lees meer over Teamleider Triage (Rotterdam)

Open sollicitatie

Heb je interesse om als (zorg)professional via of voor Auxilio aan de slag te gaan? Stuur ons je CV op en we bespreken samen de mogelijkheden!

Open solliciatie
Lees meer over Open sollicitatie
× Hoe kan ik je helpen?