fbpx
werving en selectie zorgpersoneel

Werving en selectie zorgpersoneel

Is uw zorgorganisatie op zoek naar vakbekwaam personeel? Laten we onze krachten bundelen! Het Auxilio-team levert graag een bijdrage als het gaat om de werving en selectie van professionals binnen de zorg.

Als werving- en selectiebureau in de zorg vinden wij het belangrijk dat u zich volledig kunt focussen op het verlenen van de juiste zorg. We gaan graag en geheel vrijblijvend voor uw zorgorganisatie op zoek naar de juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We bemiddelen in vacatures voor zowel gediplomeerd personeel als medisch studenten.

Auxilio werkt op basis van no cure = no pay. Wij factureren slechts daadwerkelijk gewerkte uren op basis van een uitzend(uurtarief) plus eventuele reiskosten. Uiteraard is het ook mogelijk om een kandidaat direct in dienst te nemen. Wij hanteren hier een Werving & Selectie fee voor. Benieuwd naar onze tarieven? Neem contact op met een van onze Intercedenten (030-3040022). Zij helpen u graag verder aan meer informatie.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio
Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.
Neem contact met ons op!
Carrières doktersassistenten

(Tijdelijke) inzet van doktersassistenten

Heeft uw huisartsenpraktijk behoefte aan tijdelijke en/of flexibele ondersteuning? Auxilio biedt op maat gemaakte oplossingen voor de tijdelijke inzet van doktersassistenten, medisch studenten en meer.

Of het nu gaat om het vervangen van een uitgevallen assistent, extra hulp tijdens drukke periodes, of ondersteuning op afstand, wij staan voor u klaar. Met een uitgebreid netwerk van gediplomeerde professionals en onze eigen opleiding tot doktersassistent, zijn wij in staat om snel en effectief te reageren op uw behoeften.

Lees meer over de inzet van  (tijdelijke) doktersassistenten

Behaal je triage diploma

Landelijk netwerk van beschikbare (junior) triagisten

Heeft uw spoedpost behoefte aan de inzet van vakbekwame (junior) triagisten? Auxilio gaat graag en geheel vrijblijvend voor u op zoek naar dé juiste kandidaat die uw team kan komen versterken. We werken op landelijk niveau en hebben een breed netwerk binnen de huisartsenzorg.

Inmiddels verzorgen wij voor veel posten in verschillende regio’s de werving en selectie van geschikt personeel voor zowel flexibele als vaste inzet. Wij bemiddelen onder andere in:

  • Triagisten in opleiding;
  • Junior triagisten;
  • De werving en selectie voor potentiële triagisten in opleiding.

Het Triage Support Center

Op onze Triage Support Centers wordt hard gewerkt om de aangesloten spoedposten te ondersteunen tijdens drukke periodes. Op deze manier kan de bezetting op de post efficiënter  worden georganiseerd en bieden we een extra vangnet. Dit vangnet is bedoeld om zowel te voldoen aan de branchenorm vastgesteld door InÉén als om eventuele uitval op de locatie van de spoedpost op te vangen. Klik hier voor meer informatie over het Triage Support Center.

De auxilio academie biedt scholingen en opleidingen

Auxilio Academie: opleidingen en scholingen

De Auxilio Academie biedt diverse opleidingen, trainingen en bijscholingstrajecten. Als gecertificeerd opleider willen wij graag bijdragen aan de kwaliteit van triage in uw huisartsenpraktijk/spoedpost of zorginstelling.

Naast scholingen voor de huisartsen(spoed)zorg bieden wij ook de volgende opleidingen aan:

Interesse in een van onze scholingen of opleidingen? Of bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier.

Neem contact met ons op

×