Triage scholingen

Werving & Selectie van Doktersassistenten

Heeft uw huisartsenpraktijk behoefte aan ondersteuning (op afstand)? Is een van uw doktersassistenten tijdelijk uitgevallen? Bij Auxilio bieden wij passende oplossingen voor waarneming en (tijdelijke) inzet van doktersassistenten. Ons team staat klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat uw praktijk soepel blijft draaien. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij kunnen assisteren.

Ik wil een opdracht uitzetten bij Auxilio
Binnen slechts 2 stappen een opdracht uitzetten voor tijdelijk of vast personeel. Elke aanvraag is geheel vrijblijvend.
Neem contact met ons op!
Carrières doktersassistenten

Auxilio: specialist in de eerstelijnszorg

Auxilio is gespecialiseerd in de eerstelijnszorg. Met onze academie leiden we jaarlijks honderden zorgprofessionals op. Daarnaast leveren we telefonische (spoed)zorg vanuit onze eigen 5 Triage Support Centers. Hierdoor hebben we een breed netwerk in de eerstelijn en een groot bestand van beschikbare gediplomeerde doktersassistenten en assistenten in opleiding.

Wat ons onderscheidt, is dat we niet alleen bemiddelen in de inzet van doktersassistenten, maar ook onze eigen doktersassistenten opleiden. Op dit moment start er tweemaal per jaar een groep enthousiaste zijinstromers aan onze opleiding. Dit zijn gemotiveerde mensen die vaak al een achtergrond in de zorg hebben. Door onze eigen doktersassistenten op te leiden, kunnen we flexibel inspelen op de vraag naar gekwalificeerd personeel en praktijken voorzien van de ondersteuning die ze nodig hebben.

Traineeship Doktersassistente

Ondersteuning voor uw praktijk

Wij detacheren zowel gediplomeerde doktersassistenten als bachelorstudenten. Onze medewerkers hebben vaak al ervaring in een huisartsenpraktijk en hebben veelal voor de start van hun carrière als doktersassistente gewerkt binnen de zorgsector.

We kunnen uw huisartsenpraktijk op diverse manieren ondersteunen bij het oplossen van (tijdelijke) personeelstekorten:

  • Inzet van gediplomeerde doktersassistenten (bijvoorbeeld ter waarneming);
  • Inzet van medisch studenten als doktersassistenten;
  • Inzet van een doktersassistent op afstand voor ondersteuning bij de telefonische triage, het inplannen van afspraken en het doorbellen van resultaten.

Tarieven detachering Doktersassistenten

De tarieven voor detachering variëren tussen de €29,00 (voor een medisch student) en €45,00 per uur (exclusief reiskosten). De duur van de detachering is geheel aan de praktijk en er is een overname mogelijk indien de doktersassistent voldoet aan de gestelde voorwaarden. Wij komen graag met u in contact om uw behoeften te bespreken en te kijken of er wellicht een match is tussen uw praktijk en een van onze doktersassistenten.

Neem contact met ons op

Ons team staat klaar om te helpen bij het bieden van de juiste ondersteuning op het juiste moment. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via het onderstaande contactformulier, door te bellen naar 030-3040022 of mailen naar info@auxilio.nl

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×