fbpx
Brandwonden scholing

E-learning Brandwonden & triage

E-learning die het voorkomen van brandwonden in de eerste lijn behandelt. De zorgverlener krijgt kennis over brandwonden en begrip van de triagecriteria om zo tot de juiste urgentiebepaling te komen.

In deze e-learning zullen we ons richten op brandwonden en alles wat erbij komt kijken om op een kundige en gestructureerde manier, telefonisch onderscheid te kunnen maken in de verschillende soorten urgenties die bij de diverse typen brandwonden horen.

Inhoud

Het op afstand kwalificeren en beoordelen van brandwonden kan lastig zijn. Door het maken van deze e-learning leren we je om op een gestructureerde manier, een helder beeld te krijgen van de situatie alsof je de brandwond met je eigen ogen zou zien. Hierin hebben we de laatste veranderingen van de NTS-richtlijn meegenomen.

Het gezegde ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’ geldt in veel gevallen bij brandwonden, waarbij kinderen de grootste groep slachtoffers van brandwonden vormen. Als triagist kun je een ouder in paniek aan de telefoon krijgen. Hierbij is het belangrijk dat je beschikt over de juiste kennis en handvatten om zowel te triëren, als gerust te stellen en te adviseren.

Programma & kosten

Het betreft een e-learning die op ieder gewenst moment te doorlopen is met een studietijd van circa 2 uur. De kosten hiervoor bedragen € 90,-.

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de Abdominale klachten & triage e-learning, dient er minimaal een mbo 4 diploma binnen de gezondheidszorg in het bezit te zijn.

Interesse in deze scholing? Neem contact met ons op!

Naam(Vereist)
Vragen of opmerkingen? Stel ze gerust!
×