Vacatures voor triagisten

Vacatures voor Triagisten

Ben je triagist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Auxilio de plek voor jou! Op landelijk niveau bieden wij verschillende vacatures en doorgroeimogelijkheden voor triagisten.

Wij zijn Auxilio, een bedrijf gespecialiseerd in de eerstelijnszorg. Vanuit onze 5 Triage Support Centers (TSC) in Groningen, Utrecht, Amsterdam, Maastricht en Rotterdam verlenen we telefonische zorg namens huisartsenposten en -praktijken. Daarnaast bieden we via de Auxilio Academie diverse scholingen aan voor de huisartsen(spoed)zorg en leiden we jaarlijks tientallen (junior) triagisten op.

Voor zowel het werk dat we verrichten vanuit onze TSC’s als voor onze academie zijn we doorlopend op zoek naar triagisten die bijvoorbeeld interesse hebben om aan de slag te gaan als auditor, triage trainer of teamleider. Ben jij als gediplomeerd triagist op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan komen we graag met jou in contact!

Op deze pagina vind je een kort overzicht van functies en opleidingen die wij aan triagisten bieden. Heb je nog geen triage diploma en interesse in de opleiding? Lees hier meer informatie over de opleiding tot triagist.

Vacatures voor triagisten

Als triagist kun je in allerlei uitdagende functies aan de slag bij Auxilio.

Triage Trainer

Via de Auxilio Academie leiden we jaarlijks vele (junior) triagisten op. Om de nieuwe (junior) triagisten op weg te helpen zijn we altijd op zoek naar ervaren triagisten die het leuk vinden om hun kennis door te geven.

Bij Auxilio begrijpen we dat het overbrengen van kennis en vaardigheden een vak apart is. Daarom bieden we jou via onze Auxilio Academie een korte opleiding tot triage trainer aan. Zo kun je met vertrouwen lesgeven en deelnemers effectief begeleiden in hun leerproces.

Bekijk de vacature voor Triage Trainer (landelijk)

Teamleider Triage

Wil jij je als gediplomeerd triagist verder ontwikkelen binnen de huisartsenzorg en ben je op zoek naar een leidinggevende functie? Dan is de functie van teamleider triage wellicht wat voor jou! In deze functie ben je het aanspreekpunt voor een team van (Junior) Triagisten en begeleid je hen waar nodig in hun werkzaamheden. Bekijk de vacatures:

Teamleider Triage in Rotterdam
Teamleider Triage in Maastricht
Teamleider Triage in Groningen

vacatures voor triagisten

Triagist

Als gediplomeerd triagist verricht je triagewerkzaamheden voor huisartsenposten door heel het land. Je doet dit vanaf een van onze Triage Support Centers. Je komt te werken in een team van voornamelijk junior triagisten waarbij je naast het verrichten van jouw triageactiviteiten, jouw kennis en ervaring inzet om de kwaliteit van triagewerkzaamheden teambreed hoog te houden.

Naast vakinhoudelijke kwaliteitsborging vind je het leuk om mee te denken en mee te bouwen aan het opzetten van een nieuw team en het creëren van een goede teamcohesie. Heb je interesse om als Triagist aan de slag te gaan in Utrecht, Maastricht, Groningen, Amsterdam of Rotterdam?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Triagist in de dagzorg

Heb je een passie voor triage maar vallen de onregelmatige diensten je zwaar? Dan is de functie van triagist in de dagzorg wellicht iets voor jou! Als triagist in de dagzorg ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die tijdens kantooruren de huisartsenpraktijk bellen. Je beoordeelt hun klachten, geeft advies voor zelfzorg en stelt hen gerust. Bovendien verstrek je informatie over de volgende stappen in de behandeling.

Op dit moment zijn we niet actief op zoek naar triagisten in de dagzorg.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over Auxilio? Of heb je interesse in een van de functies? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier of:

Interesse in:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
×