fbpx
Triagist worden
Vacature: Triagist in de Dagzorg

Werken als verpleegkundige met regelmatige werktijden

Heb je een passie voor de zorg maar wil je niet meer werken in de weekenden en avonden? Of wordt het werk aan het bed fysiek te zwaar? Als verpleegkundige kun je in de zorg blijven werken met regelmatige werktijden door te kiezen voor de functie van triagist in de dagzorg. In deze functie verleen je telefonische zorg tijdens de kantooruren.

Op deze pagina bespreken we de mogelijkheden om als verpleegkundige te werken tijdens kantooruren. Vind jij het geen probleem om tijdens de weekenden en avonden te werken? Via Auxilio kun je als verpleegkundige je triage diploma behalen middels een leerwerktraject. Lees hier meer over de betaalde opleiding tot triagist.

Wij zijn Auxilio; een bedrijf gespecialiseerd in de eerstelijns geneeskunde. Onze vijf Triage Support Centra (TSC) zitten in Groningen, Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Maastricht. Vanuit hier ondersteunen we huisartsenposten met de telefonische zorg. Als triagist in de dagzorg neem jij vanuit een TSC de volledige telefonische triage overdag over van verschillende huisartsenpraktijken. Een dynamische functie in de dagzorg, waarbij jouw medische kennis letterlijk van levensbelang is!

Ik wil niet meer werken als verpleegkundige

Misschien verlang je naar een betere balans tussen werk en privé, of ondervind je fysieke ongemakken door het werken op onregelmatige tijden. Het idee dat dit erbij hoort als je verpleegkundige bent en niet anders kan, is gelukkig niet waar. Als verpleegkundige zijn er echt mogelijkheden om in de zorg te blijven werken op reguliere kantoortijden!

Verpleegkundige vacature regelmatige werktijden

Als verpleegkundige werken als Triagist in de dagzorg

Als triagist in de dagzorg sta je patiënten te woord die tijdens de kantooruren bellen naar de huisartsenpraktijk. Je beoordeelt de ernst van de klachten van de patiënten en neemt de juiste vervolgstappen. Ook ondersteun je de huisartsenpraktijk door afspraken in te plannen of uitslagen door te bellen.

Daarnaast geef je zelfzorgadviezen, stelt patiënten gerust en geeft informatie over mogelijke volgende stappen in de behandeling. Een empathische benadering en communicatieve vaardigheden zijn daarom van groot belang om patiënten zich op hun gemak te laten voelen tijdens vaak stressvolle momenten.

Werken als triagist in de dagzorg is een uitdagende en lonende functie waarbij je een belangrijke bijdrage levert aan het welzijn van patiënten en een sleutelrol speelt in het efficiënt laten verlopen van de zorg in de huisartsenpraktijk.

Dit krijg je

  • Regelmatige werktijden (kantooruren);
  • Een afwisselende baan, geen dag is hetzelfde;
  • Een bovengemiddeld salaris van 10% boven CAO;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding en vakantietoeslag.

Dit vragen we

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding Verpleegkundige niveau 4 of Doktersassistent;
  • Je beschikt over goede communicatieve- en luistervaardigheden;
  • Je bent flexibel;
  • Je bent besluitvaardig;
  • Je houdt je hoofd koel in stressvolle situaties.

Opleiding tot Triagist in de dagzorg

Om te kunnen werken als triagist in de dagzorg volg je een korte opleiding van enkele weken. Deze opleiding wordt afgestemd op jouw kennis en werkervaring. Je zult een aantal e-learnings volgen en krijgt 3 klassikale trainingen. Hierna ga je (onder begeleiding van een triage trainer) aan het werk op één van onze Triage Support Center.

Startdata en locatie

Er zijn meerdere startdata en locaties door het hele land. Neem contact met ons op zodat we je kunnen vertellen welke startdata er in jouw regio zijn.

Interesse in deze vacature? Of vragen? Neem contact met ons op!

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Reageer dan snel door het onderstaande formulier in te vullen.

Max. bestandsgrootte: 128 MB.
GEEN CV BIJ DE HAND? DAN KUN JE DEZE LATER NASTUREN
×