fbpx
Triage Support Center in meditech gebouw groningen

Auxilio Triage Support Center Groningen

Welkom bij het Triage Support Center in Groningen, onderdeel van Auxilio Zorgprofessionals & Academie. In dit moderne Triage Support Center werken wij hard om ervoor te zorgen dat patiënten snel en efficiënt de juiste zorg krijgen.

Over het Triage Support Center

Triage is een essentieel onderdeel in het zorgproces; door inzet van de juiste zorg op de juiste plek en met de juiste urgentie (snelheid van inzet) blijft het zorgstelsel functioneren. Helaas wordt de (acute) zorg geconfronteerd met tekorten aan bekwaam personeel en een groeiende zorgvraag.

Op ons Triage Support Center in Groningen ondersteunen we op afstand huisartsenposten door heel het land met de triage. Dit doen we door zorgprofessionals, voornamelijk doktersassistenten, verpleegkundigen en geneeskundestudenten, op te leiden tot (junior) triagisten en in te zetten in de spoedzorg.

Locatie TSC

Het Triage Support Center (TSC) in Groningen is gevestigd in het Meditech Center, op een paar honderd meter van de hoofdingang van het UMCG.

Het adres van het TSC Groningen:

L.J. Zielstraweg 1
9713GX Groningen

Het Meditech Center is een plek op de Healthy Ageing Campus waar bedrijven die werken in de Life Sciences samenkomen.

Bereikbaarheid

Het TSC  in Groningen is goed bereikbaar met de auto (volg borden UMCG). Bezoekers kunnen parkeren onder het UMCG of in de parkeergarage Oostersingeldwarsstraat. Deze parkeergarage is gelegen aan het begin van de L.J Zielstraweg.

Met het Openbaar Vervoer

Onze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende stads- (o.a. lijn 5 en 6) en regiobuslijnen die stoppen bij de hoofdingang van het UMCG.

Als je vanaf het NS-hoofdstation komt, bieden bussen een snelle verbinding die je in ongeveer 10 minuten naar het TSC brengen. Bovendien zijn er regelmatige busverbindingen vanaf de P+R-terreinen rondom de stad naar de hoofdingang van het UMCG.

Opleidingen in het TSC Groningen

Naast onze toewijding aan het verlenen van hoogwaardige zorg, fungeert het Triage Support Center in Groningen ook als een opleidingscentrum. We bieden hier diverse (vervolg)opleidingen en omscholingstrajecten aan:

  • Doktersassistenten, verpleegkundigen (minimaal mbo4) en verzorgenden IG kunnen bij ons in Groningen de opleiding tot triagist volgen.
  • Verpleegkundigen die op zoek zijn naar meer regelmaat en werken tijdens kantoortijden kunnen op het TSC in Groningen aan de slag als triagist in de dagzorg, om zo telefonische zorg tijdens de kantooruren te verzorgen.

Vacatures en bijbanen op het TSC in Groningen

Bij Auxilio Zorgprofessionals & Academie zijn we voortdurend op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals om ons team te versterken. Of je nu een gediplomeerd triagist bent, een geneeskundestudent op zoek naar een bijbaan, of een ervaren verpleegkundige die op zoek is naar een nieuwe uitdaging; we bieden diverse carrièremogelijkheden aan.

Bekijk hieronder een greep uit de openstaande vacatures in Groningen:

Triage teamleider

Vacature Teamleider Groningen

Zoek je een nieuwe uitdaging als gediplomeerd Triagist? Maak dan de volgende stap en word Teamleider in het bruisende Groningen! Als Teamleider ben jij de spil van een team bestaande uit (junior) triagisten en triagisten in opleiding.

Vacature Teamleider Triage Groningen
Lees meer over Vacature Teamleider Groningen
Efficiënte triage ondersteuning

Bijbaan voor medisch studenten

Als student Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen of Gezondheidswetenschappen kun je bij Auxilio in Groningen aan de slag als Junior Triagist of Doktersassistent. Een interessante en goedbetaalde bijbaan!

Vacatures voor medisch studenten
Lees meer over Bijbaan voor medisch studenten

Neem contact met ons op

Vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op! We zijn te bereiken op 030-3040022 of via onderstaande formulier.

×