fbpx
Carrières doktersassistenten

Vacatures en opleidingen voor Doktersassistenten

Of je nu een ervaren of net-afgestudeerde doktersassistent(e) bent, voor een volgende stap in je carrière ben je bij Auxilio aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan vacatures, opleidingen en scholingen waarmee je je kunt ontwikkelen en specialiseren als doktersassistent(e). Je kunt bij ons onder andere terecht voor:

  • Een nieuwe baan bij een huisartsenpraktijk (landelijk).
  • Opleidingen en scholingen (o.a. opleiding tot SOH en opleiding tot Triagist).
  • Het traineeship Doktersassistent(e)+.

Vacatures voor doktersassistenten

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? Auxilio helpt je graag verder. Wij detacheren medewerkers door het hele land en leveren telefonische zorg vanuit onze Triage Support Centers (TSC) in Utrecht, Groningen, Maastricht, Rotterdam en Amsterdam.

Direct de mogelijkheden bespreken? Stuur ons een bericht via Whatsapp met je wensen en/of vragen en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. Uiteraard kun je ons ook bellen (030-3040022) of mailen (info@auxilio.nl).

Opleiding doktersassistenten

Ontwikkel je met onze (vervolg)opleidingen

Bij Auxilio geloven we in de groei en ontwikkeling van doktersassistenten. Daarom bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden waarmee je je kunt specialiseren en nieuwe stappen kunt zetten in je carrière.

Opleiding tot Triagist

Wil je triagist worden? Bij Auxilio kun je je triage diploma behalen middels een leerwerktraject met baangarantie en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Lees hier meer over de betaalde opleiding tot triagist.

Opleiding tot Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH)

De functie van Spreekuurondersteuner Huisarts (SOH) is een interessante mogelijkheid voor doktersassistenten die meer verantwoordelijkheid willen dragen in hun werk. De SOH ondersteunt de huisarts bij zijn/haar werkzaamheden door zelfstandig patiënten op het spreekuur te zien. De opleiding tot SOH van Auxilio is een korte praktijkgerichte opleiding.

Lees hier meer over de opleiding tot SOH van Auxilio.

Traineeship doktersassistent

Traineeship Doktersassistent(e) +

Het traineeship Doktersassistent(e) + van Auxilio is speciaal ontworpen voor pas gediplomeerde doktersassistenten die zich verder willen ontwikkelen als eerstelijns zorgverlener.

Dit programma biedt jou de mogelijkheid om te werken en te leren in verschillende disciplines, waardoor je je vaardigheden kunt uitbouwen en een brede basis kunt leggen voor je verdere loopbaan. Benut deze kans om jezelf te ontwikkelen en een vliegende start te maken in de eerstelijnszorg.

Lees meer over het Traineeship Doktersassistent(e) +

De Auxilio Academie

Vanuit de Auxilio Academie bieden wij diverse scholingen aan voor doktersassistenten. Wij zijn een CRKBO-geregistreerde opleidingsinstelling en door Calibris gecertificeerd als opleider in triage. Alle opleidingen die we via de Auxilio Academie aanbieden zijn geaccrediteerd.

Bekijk onze scholingen

Neem contact met ons op

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je je verder specialiseren als doktersassistent(e)? Wij hebben altijd interessante vacatures en (betaalde) opleidingen voor doktersassistenten.

We hebben op dit moment diverse vacatures openstaan, waaronder:

  • Vacatures voor doktersassistenten in huisartsenpraktijken (landelijk);
  • Vacatures voor werken in de dagzorg als triagist (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen);
  • Leerwerkplekken voor de betaalde opleiding tot triagist (Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Groningen).

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan via onderstaande formulier of door te bellen naar 030-3040022 of mailen naar info@auxilio.nl

Interesse in:
×